Cursus opbouw Van 1 module to een complete cursus

Cursus opbouw

Van 1 Module tot een Complete Cursus

De Spaans cursus bestaat uit 4 modules

 

De cursus voor beginners beslaat een cursusjaar en bestaat uit 4 modules. Cursisten kunnen naar aanleiding van hun persoonlijke wensen zelf het aantal modules kiezen die zij willen volgen. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal en wij passen ons aan. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om in een half cursusjaar 1 of 2 modules te volgen. Wij raden je wel aan minimaal twee modules aansluitend te volgen zodat je een zo’n goed mogelijke basis krijgt. De beginnerscursus kan vier keer per jaar gestart worden, maar ook op andere momenten kan er makkelijk ingestroomd worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Opbouw modules voor beginners

De opbouw van de cursus is gebaseerd op het Europese Referentiekader voor Talen (CEFR). Dit kader beschrijft wat taalgebruikers allemaal kunnen doen met een geleerde taal en hoe goed en efficiënt ze dat doen. In feite wordt dus aangegeven, op verschillende niveaus, hoe vaardig taalgebruikers zijn in de betreffende taal. Hieronder wordt beschreven wat je zal kunnen na het doorlopen van de module.

A1.1: Basiskennis van de taal en bekende dagelijkse uitdrukkingen en eenvoudige zinnen. Je kan eenvoudige uitdrukkingen en zinnen gebruiken om je woonomgeving en de mensen die je kent, te beschrijven.

A1.2: Ontwikkeling van grammatica en bekende dagelijkse uitdrukkingen en zinnen. Je kan eenvoudige vragen stellen en beantwoorden over zeer vertrouwde onderwerpen.

A2.1: Bekend met veelgebruikte uitdrukkingen, kan gesprekken voeren over alledaagse zaken. Je kan eenvoudige dialogen voeren, eenvoudige en directe informatie uitwisselen over vertrouwde onderwerpen en activiteiten.

A2.2: Kan zich gemakkelijk uitdrukken en kan goed gesprekken voeren over alledaagse zaken. Je kan een reeks uitdrukkingen en zinnen gebruiken om in eenvoudige bewoordingen je familie en andere mensen, leefomstandigheden, je opleiding en je huidige of meest recente baan te beschrijven.