Voorwaarden Wat kan je van ons verwachten

Voorwaarden

Iets niet duidelijk? Neem dan contact met ons op!

 

INSCHRIJVEN

Bedenk dat een cursus al eerder vol kan zijn. Wij adviseren daarom om zo vroeg mogelijk in te schrijven. 

Algemeen

1. Taalschool Fleury behoudt zich het recht voor om vóór aanvang de cursus te annuleren. Bij annulering van een cursus door Taalschool Fleury wordt het gehele reeds betaalde bedrag gerestitueerd. Bij een onvoldoende aantal deelnemers kan in overleg met de cursisten besloten worden de cursus toch te laten plaatsvinden door óf de cursus in te korten óf het cursusgeld aan te passen.

2. Groepslessen kunnen niet worden ingehaald of verplaatst. Wel kunnen we kijken of je een gemiste les in een andere groep kan volgen, mits er plek is. We kunnen dit niet garanderen.

3. Bij verzuim van de docent wordt de les ingehaald op een nader te bepalen tijdstip.

4. Alle prijzen zijn inclusief lesmateriaal, tenzij anders vermeld bij de informatie van de betreffende cursus.

5. De groepslessen worden gegeven in kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 8 cursisten bij het volwassenen en seniorenonderwijs. Voor het studentenonderwijs zijn er groepen van minimaal 8 en maximaal 12 cursisten.

6. Het is mogelijk om in te stromen in één van de lopende cursussen als er nog ruimte beschikbaar is. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

Inschrijving

7. Als de cursus vol is, kun je je voor een wachtlijst aanmelden door voor de desbetreffende cursus op '1 persoon inschrijven' te klikken. Mocht er een plek vrijkomen, dan nemen wij contact met je op.

8. De inschrijving voor een cursus is niet overdraagbaar.

9. Wanneer gaat de cursus door?

  • bij het minimaal aantal aanmeldingen gaat de cursus uiteraard door.
  • bij een kleiner aantal aanmeldingen kan een alternatief worden voorgesteld waarbij het cursusgeld wordt verhoogd. Natuurlijk in overleg met alle ingeschreven cursisten.
  • bij een te laag aantal aanmeldingen wordt de cursus geannuleerd. Dit wordt uiterlijk een week voor aanvang van de cursus bekend gemaakt. In dat geval wordt het cursusgeld volledig gerestitueerd.

Annulering

10. Tot tien werkdagen voor aanvang van de afgesproken cursus kunt u kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 10 werkdagen voor aanvang van de cursus worden € 50,- reserveringskosten in rekening gebracht. Bij annulering na begin van de eerste les is er geen restitutie van de kosten meer mogelijk.

Betaling   

11. De betaling vindt plaats tijdens het online inschrijven en dient voldaan te worden middels IDEAL. 

12. Al onze cursussen zijn vrijgesteld van BTW. U betaalt dus geen BTW.

13. Restitutie van gemiste lessen is niet mogelijk. 

14. Door inschrijving van cursist voor een taalcursus van Taalschool Fleury gaat cursist akkoord met de algemene voorwaarden van Taalschool Fleury zoals op deze pagina staan vermeld.

15. Cursist dient op tijd op de afgesproken data en tijden van de lessen te verschijnen. Bij te laat komen kan de verloren tijd niet ingehaald worden.